Verwarmings dienst

Een offerte aanvragen

Voor meer informatie of om een interventie te plannen, bel ons op 0485 269 333 of vul het onderstaande formulier in.

  Verwarmings bedrijf N°1 in België

  Interventie binnen 45 minuten met een garantie van 1 jaar voor uw verwarmingsbehoeften, inclusief ketelreparatie, boilerreparatie, ketelinstallatie, radiatoren en warmwaterboilers.
  Sanichauffe, leider in België op het gebied van verwarmingsoplossingen, verbindt zich ertoe u comfortabele en kosteneffectieve warmte te bieden. Onze jarenlange expertise staat garant voor een optimale service voor uw huis of bedrijf. Uw verwarmingsspecialist staat aan uw zijde voor al uw verwarmingsbehoeften. Vertrouw op Belgische expertise voor een warm en comfortabel interieur.

  Goed nieuws -10% korting op alle interventies tussen 10u en 19u met de volgende promotiecode.

  6856

  Ontdek onze professionele verwarmingsdiensten

  Ontdek het verschil met onze eersteklas verwarmingsdiensten in België. Of het nu gaat om eenvoudige reparaties, installaties of het vervangen van een ketel, elk lid van ons verwarmingsteam is professioneel en zorgvuldig voorbereid om aan uw behoeften te voldoen.
  Reparatie van een gasgestookte ketel

  Verwarmings technicus met 1 jaar garantie

  Onze professionele interventies zijn effectief, daarom bieden we 24 maanden garantie.

  Verwarmings technicus beschikbaar bij u binnen 1 uur

  Wanneer de kou intreedt of uw verwarmings systeem een storing vertoont, telt elke minuut. Bij Sanichauffe begrijpen we de urgentie van dergelijke situaties. Daarom verbinden we ons ertoe om snel bij u te zijn: binnen slechts 1 uur na uw oproep.
  Of het nu gaat om een onverwachte storing, noodzakelijk onderhoud of gewoon behoefte aan professioneel advies, onze deskundige verwarmingsspecialist staat klaar om in actie te komen. Met uitgebreide training en solide ervaring brengt hij de garantie van eersteklas service met zich mee.

  24 maanden garantie

  Bij Sanichauffe is uw tevredenheid onze topprioriteit. Daarom gaan we verder dan alleen onze toewijding om eersteklas verwarmingsdiensten te bieden, en streven we ernaar om u ongeëvenaarde gemoedsrust te bieden. Elke interventie die we uitvoeren, wordt niet alleen met precisie en professionaliteit uitgevoerd, maar is ook gedekt door een garantie van 12 maanden.

  Onze 24/7 storingsdienst garandeert u snelle en efficiënte hulp

  2 jaar garantie

  Geniet van gemoedsrust met een volledige garantie van 2 jaar op onze diensten.

  Gekwalificeerde loodgieter

  Onze gekwalificeerde loodgieters staan klaar om al uw loodgietersproblemen op te lossen, van herstellingen tot installaties.

  Bij u binnen 1 uur

  Vertrouw op onze erkende verwarmingstechnici voor installaties, reparaties en onderhoud van verwarmingssystemen.

  24/7 herstellingen

  In geval van nood is ons team 24/7 paraat om uw problemen op te lossen, ongeacht het tijdstip.

  Ontdek de tevreden getuigenissen van onze klanten

  Uw ervaren loodgieter - verwarming technicus tegen een betaalbare prijs

  Onze verwarming zijn niet alleen gekwalificeerd, maar worden voortdurend getraind in innovaties en beste praktijken in het vakgebied. Met een diepgaande kennis van zowel moderne als traditionele verwarmingssystemen zijn ze in staat om met chirurgische precisie te diagnosticeren, repareren, onderhouden of installeren. Dit geldt 24/7, zowel overdag als 's nachts.

  Maar bij Sanichauffe, beschikbaarheid gaat ook hand in hand met betaalbare tarieven. We zijn er trots op uitzonderlijke diensten aan te bieden tegen concurrerende prijzen, omdat elk huishouden recht heeft op optimaal thermisch comfort zonder de bank te breken. Met Sanichauffe kunt u vertrouwen op erkende expertise, uitstekende responsiviteit en transparante en eerlijke tarieven.

  Dringend herstel nodig?

  Een verwarmingstechnicus bij u binnen 60 minuten
  +32 485 269 333 Of vraag een offerte aan

  Ontdek al onze professionele diensten

  Professionele reparatie van gootsteen & wastafel - Loodgieter Sanichauffe

  Loodgieterij

  Wanneer u op zoek bent naar eersteklas loodgietersdiensten in België, vertrouw dan op onze welverdiende reputatie als de nummer 1 in het vakgebied. Onze toewijding aan uitmuntendheid weerspiegelt zich in elk aspect van onze dienstverlening.

  Verwarming

  Of het nu gaat om een geavanceerde verwarmingsinstallatie, snelle reparaties aan uw defecte ketel of preventief onderhoud, wij staan 24/7 voor u klaar met oplossingen die u warm en veilig houden.

  Lekdetectie

  Om waterlekken met ongeëvenaarde precisie op te sporen, gebruiken we ultramoderne apparatuur. Onze geavanceerde technologie stelt ons in staat om lekken snel en efficiënt te lokaliseren, waardoor overlast en potentiële kosten worden geminimaliseerd.

  Ontstopping

  We gebruiken mechanische en hogedrukreinigingsmethoden voor optimale resultaten. Onze gespecialiseerde apparatuur stelt ons in staat om verstoppingen nauwkeurig te lokaliseren en ze effectief en snel te verwijderen.

  Camerainspectie met video

  Ons team van gekwalificeerde technici gespecialiseerd in camerainspectie met video gebruikt geavanceerde apparatuur om hoge resolutie beelden van het binnenwerk van uw leidingen en riolering te maken, zodat potentiële problemen nauwkeurig kunnen worden gediagnosticeerd.

  Ruimen en reinigen van leidingen, controleput, septische put en riolering

  Het reinigen van de leidingen

  We zijn trots u een volledig scala aan diensten aan te bieden voor het ruimen of reinigen van leidingen, rioleringen of septische putten. We verwijderen het puin dat de goede waterafvoer belemmert. Ons team zorgt voor effectieve en duurzame ruimingsoplossingen.

  Verwarmingstechnicus Sanichauffe: Expertise en 24/7 interventies en betaalbaar

  In het hart van ons vak als verwarmingstechnicus bij Sanichauffe, wordt technische uitmuntendheid gecombineerd met ongeëvenaarde beschikbaarheid. Onze technici worden voortdurend bijgeschoold en passen zich aan aan de laatste innovaties, terwijl ze traditionele verwarmingssystemen beheersen.

  Of het nu gaat om een onverwachte storing midden in de winter of gewoon om een routinecontrole, we begrijpen de urgentie en het belang van elke interventie. Daarom zijn we dag en nacht, 7 dagen per week, paraat om aan uw behoeften te voldoen.

  10% korting op de vervanging van uw ketel met promotiecode

  6986

  jeune ingenieur reglage du chauffage autonome

  Waarom onze verwarmingstechnici inschakelen voor een verwarmingsdienst ?

  Verwarmingsinstallatie: Elke woning is uniek en verdient een op maat gemaakte oplossing. We begeleiden u bij de selectie van het ideale systeem en de installatie ervan, zorgen voor een naadloze integratie in uw ruimte.

  Regelmatig onderhoud: Regelmatig onderhoud is de sleutel tot een goed presterend systeem. Onze experts zorgen ervoor dat uw installatie altijd optimaal werkt, wat de levensduur ervan garandeert.

  Snelle reparaties: Onverwachte problemen gebeuren. Wanneer ze zich voordoen, staat ons team van technici klaar om snel en efficiënt te interveniëren en eventuele problemen op te lossen.

  Milieubewust advies: Energie-efficiëntie is meer dan een modewoord, het is een noodzaak. Laat ons u begeleiden naar de meest kosteneffectieve en milieuvriendelijke oplossingen.

  Vertrouw op Sanichauffe

  Een verwarmingstechnicus bij u binnen 60 minuten
  +32 485 269 333 Of vraag een offerte aan

  Veelgestelde vragen

  Om een offerte te krijgen, kunt u ons gewoon telefonisch contacteren op 0485 269 333 of via onze website. Onze experts zullen uw behoeften beoordelen en u voorzien van een gedetailleerde en transparante offerte. Wij zijn er trots op concurrerende prijzen te bieden voor hoogwaardige diensten.

  Wij bieden diensten variërend van installatie en onderhoud tot reparatie van verwarmingssystemen in huizen en appartementen.

  De prijs van een verwarmingstechnicus in België varieert afhankelijk van verschillende factoren, waaronder het type interventie (installatie, reparatie, onderhoud), de complexiteit van het werk, de regio waar u woont en de ervaring van de vakman. Gemiddeld ligt het uurtarief van een verwarmingstechnicus tussen 40€ en 70€. Dit tarief kan echter stijgen bij interventies 's avonds, in het weekend of op feestdagen.


  Bij Sanichauffe is alles duidelijk en transparant, onze tarieven voor interventie en verplaatsing zijn apart. De prijs voor onze verplaatsing bedraagt ​​60 euro van maandag tot zaterdag van 8.00 tot 19.00 uur. Er geldt een toeslag vanaf 19.00 uur, inclusief op zondag en op feestdagen.

  Het installeren van een nieuw verwarmingssysteem kan aanvankelijk een aanzienlijke investering zijn. Echter, op de lange termijn kan een moderner en efficiënter systeem besparingen opleveren op uw energierekeningen. Het repareren van een oud systeem kan op korte termijn goedkoper zijn, maar als storingen vaak voorkomen, kan dit op de lange termijn duurder uitvallen.


  We bedienen meer dan 65 steden en gemeenten in België, met meer dan 12 verwarmingstechnici.

  Antwerpen, Gent, Brugge, Leuven, Mechelen, Aalst, Hasselt, Kortrijk, Sint-Niklaas, Oostende, Genk, Roeselare, Anderlecht, Auderghem, Berchem-Sainte-Agathe, Brussel, Etterbeek, Evere, Forest, Ganshoren, Elsene, Jette, Koekelberg, Sint-Jans-Molenbeek, Sint-Gillis, Sint-Joost-ten-Node, Schaarbeek, Ukkel, Watermaal-Bosvoorde, Sint-Lambrechts-Woluwe, Sint-Pieters-Woluwe.

  Ja, in België zijn er verschillende subsidies en financiële steunmaatregelen beschikbaar om energiebesparende werkzaamheden, zoals het installeren van efficiëntere verwarmingssystemen, te bevorderen. Het is aanbevolen om contact op te nemen met uw gemeente of regio om te informeren naar de beschikbare subsidies.

  We begrijpen dat noodsituaties zich niet altijd tijdens kantooruren voordoen. Daarom is ons team 24/7 beschikbaar om te reageren op uw noodoproepen. U hoeft ons alleen maar te bellen en onze nachtloodgieter zal snel ter plaatse komen om uw problemen op te lossen.

  Dat hangt af van de aard van het werk. Voor incidentele interventies zoals reparaties kan een uurtarief voordelig zijn. Daarentegen kan voor grotere projecten of regelmatig onderhoud een vast tarief mogelijk voordeliger en transparanter zijn.

  Wij bieden een tevredenheidsgarantie van 12 maanden op onze reparatie- en installatiewerkzaamheden. Ons doel is om duurzame en betrouwbare oplossingen te bieden, en we staan klaar om u te ondersteunen met onze garantie.

  Een afspraak maken is eenvoudig. U kunt ons rechtstreeks bellen op 0485 269 333 of het contactformulier op onze website invullen. Ons team zal snel reageren en een afspraak inplannen die bij u past.